Στην ορκωμοσία του γιου του στο ΚΕΥΠ στη Λαμία βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής έκανε «κοπάνα» από την εκπομπή για να παραβρεθεί στο στρατόπεδο και όπως δήλωσε, θέλησε να δώσει το παρών καθώς δεν είχε καταφέρει να παραστεί στις ορκωμοσίες των δύο μεγαλύτερων γιων του.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

«Πήρα άδεια από τη σημαία, για να έρθω να τιμήσω αυτή εδώ τη σημαία», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης συγκινημένος.

Ο παρουσιαστής έμεινε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία, που χαριτολογώντας δήλωσε ότι άνετα θα ερχόταν να υπηρετήσει για ένα χρόνο, αφού όταν υπηρέτησε εκείνος η θητεία ήταν τρία ολόκληρα χρόνια.

«Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος, πήγε και το στερνοπούλι μου ο Ιάσωνας. Δεν είχα πάει σε καμία ορκωμοσία, έτσι σήμερα θα πάω στη Λαμία στην ορκωμοσία του Ιάσωνα μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα» είπε σε τηλεφωνική σύνδεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.