Είναι πλέον επίσημο: η σέξι Λατίνα του «Fast & Furious» και το top model έχουν σχέση, με τον ερωτικό δεσμό να κάνει τον γύρο του σκανδαλοθηρικού Τύπου.

Μπορεί να είχαν φέρει πρόσφατα αναταραχή στις εξέδρες των New York Knicks, με τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα μεθυσμένα λόγια τους, αλλά και τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ότι τα κορίτσια είναι κάτι παραπάνω από κολλητές.

Κι ενώ ο κόσμος το ‘χε τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι, η Michelle επιβεβαίωσε πλέον με πάσα επισημότητα το ειδύλλιο. Σχολιάζοντας λοιπόν για την 21χρονη σύντροφό της, η καυτή λατίνα ηθοποιός δήλωσε: «Πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά. Είναι τόσο άνετη. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, ήξερα ότι ήταν καταπληκτική, και περνάμε τέλεια μαζί. Είναι σκληρή όμως. Δεν θα ήθελες να τα βάλεις μαζί της σε καυγά».

Η 35χρονη Michelle περνά στο πλευρό της 21χρονης Cara την καλύτερη εποχή της, όπως δηλώνει πανευτυχής, με τα 14 χρόνια της ηλικιακής διαφοράς τους να μην παίζουν κανένα ρόλο στον δεσμό, που μετρά πλέον 6 εβδομάδες.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν ξεκολλά η μία από το πλευρό της άλλης. Παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικές έδρες -την Καλιφόρνια η Michelle, το Λονδίνο η Cara-, το ζευγάρι ξεκλέβει χρόνο και είναι συνεχώς μαζί.

«Είναι ακόμα πολύ φρέσκο και διασκεδαστικό για τις δυο τους. Είναι πολύ χαρούμενες και αγαπημένες, περνώντας μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν», δηλώνει η αδελφή της βρετανής μοντέλας, για να συνεχίσει: «Στέλνουν συνεχώς μηνύματα και μιλάνε ώρες στο τηλέφωνο».

Ένας νέος δεσμός άνθισε λοιπόν στην επικράτεια του celebrity και απ’ ό,τι φαίνεται, όλα πάνε περίφημα…