Η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, για το χαρμόσυνο γεγονός της έλευσης στον κόσμο του γιου της και την αλλαγή ζωής που προξένησε σε αυτήν και τον σύζυγό της.

«Η γέννηση και γενικότερα ο ερχομός ενός παιδιού ήταν από τα πράγματα που φοβόμουν γενικότερα. Αν η σχέση δεν είναι γερή, ενδεχομένως το παιδί να φέρει ανακατατάξεις, τσακωμούς», δήλωσε η Παπουτσάκη και συνέχισε αναφερόμενη στην καθημερινότητα που βιώνει εκείνη και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Πιλαφάς:

«Ένα μωρό που κλαίει μπορεί να φέρει και εντάσεις. Αλλά σε εμάς υπάρχει κατανόηση και χιούμορ. Δεν είναι κανείς από τους δυο μας νευρωτικός, υστερικός… Υπάρχει μια χαλαρότητα, αλλά και μια συνέπεια από την άλλη. Είμαστε και οι δυο τρελαμένοι με αυτό το παιδί. Παίρνει τόσο μεγάλες δόσεις αγάπης που μακάρι όλα τα παιδάκια να τις έπαιρναν. Είναι πολύ τυχερό πλάσμα γιατί έχει ανθρώπους που το αγαπάνε πάρα πολύ».

Η Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «αυτό γεννιέται από τον άνθρωπο που συναντάς. Εγώ με το που γνώρισα τον Παναγιώτη ήξερα πως θέλω να είμαι μαζί του. Δεν φοβήθηκα το “για πάντα”, το οποίο με φόβιζε γενικότερα».

«Γενικά θεωρώ πως τα πράγματα έχουν έρθει όπως θα έπρεπε. Το παιδί και η σχέση ζωής αυτή ήρθαν σε μια φάση που ήμουν πολύ έτοιμη, που είχα ζήσει. Και για τον Παναγιώτη το ίδιο ισχύει. Είχαμε ζήσει και οι δυο έντονα και ξέραμε τι θέλαμε» ανέφερε μιλώντας για την προσωπική της ζωή, ενώ για την κοινή ζωή με τον Παναγιώτη δήλωσε πως:

«Υπάρχει ένας κοινός τόπος και κοινές προσλαμβάνουσες. Είμαστε συμβατοί σαν χαρακτήρες και υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας. Έχουμε κοινή παρέα, πάρα πολύ σημαντικό κι αυτό. Με κουμπώνει και χωρίς να υπάρχει δυσκολία».

TAGS