Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου αναφέρει ότι κάποιος άγνωστος της επιτέθηκε λεκτικά στον δρόμο, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο μικρός γιος της.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητό της, όπου ξαφνικά ένας άγνωστος «πετάχτηκε μπροστά της» με το όχημά του και παρόλο που, όπως ισχυρίζεται η ίδια, εκείνος έφταιγε, άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά με φωνές, με αποτέλεσμα να φοβηθεί και αυτή και το παιδί της.

«Σήμερα ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα, ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά» είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη. «Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως, να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι. Πρέπει επιτέλους το κράτος να πάρει μέτρα και να τιμωρεί υποδειγματικά όλους αυτούς που ασκούν βία, είτε λεκτική είτε σωματική» σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη.