Μία μέρα μετά την ερώτηση δημοσιογράφου για τον Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία της «Atlas», η Τζένιφερ Λόπεζ απαγορεύει πλέον όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την κρίση στον γάμο τους.

H ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ έκανε την Τζένιφερ Λόπεζ να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον οι ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή απαγορεύονται.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναγκάστηκε να αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου στο Μεξικό σχετικά με τον Μπεν Άφλεκ και την κρίση στον γάμο τους. «Είναι αλήθεια το διαζύγιό σας με τον Μπεν Άφλεκ; Ισχύουν αυτές οι φήμες;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με την Λόπεζ να απαντά: «Ξέρεις καλύτερα από αυτό». Tο βίντεο με το περιστατικό έχει γίνει viral.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απαγορεύει από εδώ και πέρα όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, και τον γάμο τους σε όλες συνεντεύξεις και προωθητικές ενέργειες που θα κάνει για την ταινία της, «Atlas».

Επίσης, η Τζένιφερ Λόπεζ θα δίνει πλέον μόνο ομαδικές συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές της, χωρίς να επιτρέπονται ατομικές συνεντεύξεις.