«Τυχαία, τελείως τυχαία, ξεκίνησα στην τηλεόραση όπως και τα περισσότερα πράγματα», είπε ο αγαπημένος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, μιλώντας για την τηλεοπτική τους παρουσία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της ΕΡΤ ανέφερε ότι: «Το 2007 δέχομαι ένα τηλεφώνημα από έναν ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, ήταν απογευματάκι και μου είπε «μπορείτε να μας πείτε τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας γιατί ψάχνουμε να βρούμε τον μετεωρολόγο μας και δεν τον βρίσκουμε;». «Ευχαρίστως να σας τον πω» απάντησα, «πως θέλετε να σας τον πω; Σε ρυθμό υπαγορεύσεως, θα τον γράψετε ή θα έχετε μαγνητοφωνάκι για να το γράψετε;». «Όχι, θα στείλουμε κάμερα στο σπίτι σας» μου είπε».

Συνεχίζοντας ο Τ. Αρνιακός λέει: «Σκέπασε, μάνα, σκέπασε! «Στο σπίτι; Είσαι καλά; Με δυο παιδιά από το κολυμβητήριο, οι παντόφλες από δω και τα μπουρνούζια από κει; Πώς θα ‘ρθει η τηλεόραση στο σπίτι; Αποκλείεται, ξέχασε το» μου είπε η σύζυγος μου. Εν τω μεταξύ εγώ είχα πει ναι. Έρχεται το κανάλι, κατέβηκα στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και έδωσα τη συνέντευξη».

«Από αυτήν κάτι κατάλαβαν εκείνοι που είναι ειδικοί στο κανάλι και σε κανά δυο μέρες με ξαναπήραν, «μπορείτε να μας πείτε ξανά τον καιρό και να στείλουμε πάλι κάμερα;». Αυτό έγινε δυο- τρεις φορές την εβδομάδα στην αρχή και σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1» πρόσθεσε, ο Τάσος Αρνιακός ολοκληρώνοντας την περιγραφή των όσων συνέβησαν.