Για την βαρετή και επαλαμβανόμενη καθημερινότητά της, που όμως της αρέσει, μίλησε η Αθηναΐδα Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega και τη Φωτεινή Λάσπα το μεσημέρι της Δευτέρας (15/04).

«Θέλω να παραμένει η καθημερινότητά μου βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Ποτέ δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Ποιος νορμάλ άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του; Κανείς! Μου φαίνομαι φρικτή αν ακούσω τη φωνή μου και δω τη φάτσα μου. Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”. Αν μιλούσα για τη βλακεία που υπάρχει γύρω μας, ίσως φαινόμουν σνομπ και κακοήθης», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Δεν είμαι τηλεοπτικά σωστή, είμαι ένα λάθος, τηλεοπτικά, πρόσωπο! Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος και απέχω από το τηλεοπτικό πρότυπο. Μπροστά στην τηλεόραση βγήκα μετά τα 37. Για 10 χρόνια δούλευα πίσω από τις κάμερες. Είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια. Στα 60 θα αισθανθώ ότι μεγάλωσα» σημείωσε η Αθηναΐδα Νέγκα και πρόσθεσε: «Έχω μία πολύ μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα επτάμιση χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα».