Η Κλόε Καρντάσιαν έχει κατακλυστεί από «συλλυπητήρια» από τους θαυμαστές της μετά τον θάνατο του Ο. Τζ. Σίμπσον.

Το όνομα της Καρντάσιαν άρχισε αμέσως να γίνεται trending στο X μετά τον θάνατο του Σίμπσον στο σπίτι του στο Λας Βέγκας την Τετάρτη.

Μετά την είδηση ότι ο Σίμπσον υπέκυψε στον καρκίνο του προστάτη, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να εκφράσουν τα «συλλυπητήριά» τους στην Κλόε. Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται εδώ και χρόνια ότι είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Παρά το γεγονός ότι ο Σίμπσον διέψευσε την ανυπόστατη φήμη πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, η Καρντάσιαν κατακλύστηκε από μηνύματα στο Instagram και στο X από trolls που έγραφαν ότι «λυπούνται» για την απώλειά της.

Η Κλόε Καρντάσιαν είναι το μικρότερο παιδί της Κρις Τζένερ και του αείμνηστου δικηγόρου, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος υπερασπίστηκε τον Σίμπσον κατά τη διάρκεια της δίκης του για φόνο το 1995.

Η Κλόε ήταν μόλις εννέα ετών, όταν ο Σίμπσον συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και του φίλου της.

Πριν από τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή κυκλοφορούσε η φήμη περί εξωσυζυγικής σχέσης μεταξύ της Τζένερ και του Σίμπσον, που ο ίδιος αρνήθηκε σθεναρά το 2019.

Δείτε μερικά από τα tweets: