Στον άντρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της, Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη.

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου και τα κάναμε πάντα και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Ο Κώστας αγαπούσε τις γιορτές, τους άρεσε να έχει μια όμορφη ζωή και να ομορφαίνει τη ζωή των άλλων. Όταν έφυγε από τη ζωή, ήρθε και η πανδημία, ζωές μας σκοτείνιασαν. Άφησα τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τη δική μου θλίψη. Έχω λάβει πολλά δώρα από τον Κώστα, δώρα αγάπης, λουλούδια, ρούχα… » σημείωσε η Αλίκη Κατσαβού.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του Κώστα, γιατί στεναχωριέται. Εγώ βλέπω λίγο κρυφά. Έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του. Ο Φοίβος δεν θέλει να βγάλουμε το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τα πρώτα χρόνια μαζί του. Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει, δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του», είπε η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια νέα σχέση. Ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας;».