Τον τελευταίο καιρό οι δημοσιογράφοι δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί τον υποψήφιο για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος, φορώντας φανελάκι γυμναστηρίου και συνοδευόμενος από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη των δημοσιογράφων. Κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκειά του.

«Είναι ιδιωτικός χώρος. Το πεζοδρόμιο είναι δημόσιος χώρος. Υπάρχουν μερικά όρια με κάθε σεβασμό» ανέφερε ο Στέφανος Κασελάκης. Ωστόσο τα συνεργεία και οι δημοσιογράφοι επέμεναν για να του αποσπάσουν μία δήλωση με τον ίδιο να απαντά σε έντονο ύφος: «μην μη με βάζετε να τα πω τρεις φορές. Είναι η εταιρεία των παιδιών, σεβαστείτε τον μόχθο τους».

Αφού τελείωσε την άσκησή του ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε δεύτερο γύρο «πρέσινγκ» από τους δημοσιογράφους στους οποίους είπε «με κάθε σεβασμό και ειλικρίνεια καλύψτε το ρεπορτάζ από χθες με την Καρδίτσα και την Μεταμόρφωση». Ωστόσο, αρκέστηκε στο να πει ότι στο γυμναστήριο κάνει «βάρη» ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου αν «έχει πολλά βάρη η πολιτική;», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «είδες; Είσαι και ποιητής».

Ερωτηθείς να σχολιάσει το βίντεο της Αχτσιόγλου ο κ. Κασσελάκη απέφυγε να απαντήσει και είπε απλά: «καλημέρα να έχετε».