Το πατρινό καρναβάλι πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου, καθώς έλαβαν το λιγότερο 50.000 άτομα μέρος, ενώ συμμετείχαν 139 πληρώματα, με τα φετινά άρματα να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύτηκαν τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολούθησαν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμόρφωσε την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Επίσης, η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης ακολουθήθηκε από τα άρματα του Δήμου: «Προπομπός», «Βασιλιάς Καρνάβαλος», άρμα Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Κατερίνα Βενέρη Σιούλη, Άνθινο Άρμα με τη Βασίλισσα των τριών προηγούμενων διοργανώσεω που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέλαση, Μαρία Κυριακοπούλου, «Imagine», «Hell Oil», «Rabbit Test Show», «Facebook», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών: «Ιγκουάνα», «Φεγγάρι», «Καρναβαλάκος», «Μάγισσα» (άρμα Αιμοδοσίας), «Σκυλάκι», «Σαρανταποδαρούσα» και «Τζιτζίκι».

Ακολουθούν φωτογραφίες από το πατρινό καρναβάλι: