Viral στα social media έχει γίνει το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί για τη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη στην Πεντέλη στους… Iron Maiden.

Η εφημερίδα χρεώνει στο συγκρότημα ως υπεύθυνους για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, η οποία συνέβη τρεις μέρες μετά την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ. Όπως τρεις μέρες μετά από την αντίστοιχη στην Μαλακάσα, είχε ξεσπάσει και αυτή στο Μάτι. Η εικόνα με το πρωτοσέλιδο άρχισε να κυκλοφορεί στα social media και το τρολάρισμα πήρε φωτιά…

Το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας

 «Τους ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν να δημοσιοποιήσουμε την άποψή μας και να στείλουμε το μήνυμά μας παντού. Είναι βέβαια γνωστή τοις πάσι η οπτική της εφημερίδας μας και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Κύριο κάτοπτρό μας είναι η ορθόδοξη χριστιανική πίστη μας» έγραψε σήμερα η εφημερίδα αναφορικά με το πρωτοσέλιδο.

Η «Ελεύθερη Ώρα» σε νέο δημοσίευμα της, παραθέτει τους στίχους του τραγουδιού των Iron Maiden «Ο αριθμός του θηρίου», από το ομώνυμο – και δημοφιλέστατο – άλμπουμ τους του 1982.

Η εφημερίδα επιμένει πως πίσω στους Iron Maiden όμως, στη συναυλία των οποίων στην Αθήνα ακούστηκαν σατανιστικά συνθήματα.

«Δεν τους λες και χριστιανικούς. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ερμηνεία. Εμείς διαβάζουμε απλώς κάποιους από τους στίχους και τους παραθέτουμε» επισημαίνει. «Διότι, είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς» έγραψαν σήμερα.

«ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ»

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας , όπου οι άνθρωποι διώχνουν το Θεό, έρχεται ο σατανάς και ανοίγουν χίλιες πληγές. Έτσι θα ερμήνευαν οι Άγιοι Πατέρες τα φαινόμενα. Άλλωστε, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πόση καταστροφή όμως θα ζήσουμε ακόμα ώστε να ακολουθήσουμε το δρόμο της αρετής; Για πόσο ακόμα θα κυριαρχεί η αναίδεια; Για πόσο ακόμα θα δίνουμε δικαιώματα στον σατανά, επιτρέποντάς του να χειραγωγεί τα πάντα; Δεν βλέπουμε γύρω μας την καταστροφή και την απόγνωση; Δεν βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι αν συνεχίσουμε έτσι; Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι θα ήταν λάθος να χαριστεί η ροκ μουσική με την οποία πολλοί μεγάλωσαν, στους κάθε λογής επικίνδυνους, που χρησιμοποιούν την αγάπη των νέων για τη μουσική, για να περάσουν τα πολύ σκοτεινά τους μηνύματα.