«Είμαστε όλοι σε πολύ ευάλωτη κατάσταση. Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν» δήλωσε η σύζυγος του ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, στο Star.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό του ιερέα ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια αυτή πράξη, στάθηκε νωρίτερα και η κόρη του η οποία φώναζε ότι ο πατέρας της «είναι αθώος».

Το χρονικό της φρίκης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στην θεία του τη φρίκη που έζησε στα χέρια του ιερέα ο οποίος, μάλιστα, ήταν και δάσκαλος της στο κατηχητικό.

Το κορίτσι, φέρεται να περιγράφει στην κατάθεση της αξιόποινες πράξεις τις οποίες καταγγέλλει ότι διέπραξε ο κατηγορούμενος από το 2019 έως τον Μάιο του 2020. Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε τι έζησε στα χέρια του ιερέα με αποτέλεσμα να γίνει η καταγγελία που αποτέλεσε την αφετηρία για την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε χθες και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας όπου λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος η διαδικασία κινήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα την σύλληψη του ιερέα.

Ο ιερέας την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως για τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε, λέει το 17χρονο σήμερα κορίτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για όσα έζησε από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στο χώρο του γραφείου του, ενώ είχε πει χαρακτηριστικά στο κορίτσι ότι στο πρόσωπό του θα μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σαν να είναι ο πατέρας της.

Φέρεται να της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας, συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το Messenger από όπου της έστελνε μηνύματα.