Συζυγοκτόνος και πρώην θεματοφύλακας του Συντάγματος, όπως ο ίδιος δηλώνει αναφέρει ότι έφυγε από το σώμα όταν ζητήθηκε από τα μέλη να… συλλάβουν αστυνομικούς και να πετάξουν σε κάδους μητροπολίτη.

Το 2012 είχε σκοτώσει με δέκα μαχαιριές τη σύζυγο του στο Πυργί της Λέσβου και μέχρι το Ιανουάριο 2021 ήταν θεματαφύλακας του Συντάγματος. Ο 52χρονος άνδρας από τη Μυτιλήνη και μέχρι τότε καλούσε πολίτες να ενταχθούν στο σώμα για να κυβερνήσουν την Ελλάδα και έκανε αναρτήσεις κατά των εμβολίων, μίλησε στον Alpha, περιγράφοντας τους λόγους που αποχώρησε από το σώμα.

«Δεν ανήκω στο σώμα της θεματοφυλακής ήδη από πέρυσι, παραιτήθηκα όταν ο κύριος (…) έκανε μια εκπομπή (…) και μας ζήτησε να συλλάβουμε αστυνομικούς και να πετάξουμε σε κάδους τον Μητροπολίτη της Λέσβου. Τότε παραιτήθηκαν πολλοί άνθρωποι που είχαν εγγραφεί στο σώμα. Ήμουν θεματοφύλακας μέχρι Ιανουάριο 2021» λέει ο 52χρονος.

«Έκανε τον αρχηγό»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένα από τα ηγετικά στελέχη της ομάδας υποστηρίζει ότι ο 52χρονος απομακρύνθηκε όταν έγινε γνωστό το παρελθόν του. «Η συμπεριφορά του ήταν επιτακτική, έκανε τον αρχηγό, όταν ενημερώθηκα ότι είναι συζυγοκτόνος, είπα αυτό είναι σοβαρό και πρέπει να με ενημερώσει, δεν με ενημέρωσε και έφυγε από μόνος του».

Αναφορικά με τον φόνο της συζύγου του για τον οποίο έμεινε στη φυλακή 6,5 χρόνια είπε «προσπαθώ να επανενταχθώ. Έγινε εν βρασμώ ψυχής, το έχω μετανιώσει, αλλά σήμερα δεν γίνεται τίποτα»

Υπενθυμίζεται ότι οι θεματοφύλακες του Συντάγματος απασχολούν τελευταία την επικαιρότητα ως αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου με αποκορύφωμα την «απαγωγή» διευθυντή σχολείου στην Πιερία, κίνηση για την οποία συνελήφθησαν 11 άτομα, με 3 από αυτούς να έχουν προφυλακιστεί.