Στην αντεπίθεση έχει περάσει η Ματίνα Παγώνη μετά τις πρωινές δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» μετά από δραματική εφημερία στο νοσοκομείο όπου εργάζεται η ίδια, δηλώσεις οι οποίες λίγη ώρα αργότερα έφεραν την αντίδραση του διοικητή του νοσοκομείου που ανάμεσα στα άλα ανέφερε ότι…«στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας» ενώ μάλιστα επισυναπτόταν σε αυτές τις δηλώσεις και πίνακας με στοιχεία εισαγωγών- εξαγωγών.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Το Newsbeast επικοινώνησε με την κα Παγώνη η οποία σε έντονο ύφος για την επίθεση που, κατά την ίδια, δέχθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου μας είπε τα εξής: «Ο πίνακας που υπάρχει στις δηλώσεις του διοικητή δεν αφορά στην παθολογική κλινική των covid περιστατικών που εφημέρευε χθες το βράδυ. Είναι ένας γενικός πίνακας για όλο το νοσοκομείο που σε καμία περίπτωση δεν απεικονίζει τι συνέβη χθες στην εφημερία του Γεννηματάς.

Παγώνη σε ΣΚΑΪ

«Και η αλήθεια είναι ότι γεμίσαμε με ράντζα στην κλινική που εφημέρευε. Μπορώ εγώ ως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά) που είμαι να μην πω ότι οι γιατροί μας είναι αυτή τη στιγμή εξοντωμένοι; Δεν θα επιτελώ το ρόλο μου αν το κάνω αυτό. Τα ράντζα δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί και κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη όταν δεν είναι εκείνη τη στιγμή στο νοσοκομείο να δει τι γίνεται».