Νέα απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως από νεαρό άνδρα ο οποίος επιχείρησε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα, με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη να επισημαίνει πως οι μηχανισμοί της αυτοδιοίκησης παραμένουν «σε διαρκή επιφυλακή», μετά το «ανησυχητικό» αυτό γεγονός.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό αυτό αποτελεί τη δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στο ίδιο σημείο.

Απόψε, η άμεση επέμβαση του προσωπικού ασφαλείας της Περιφέρειας Αττικής και της Αστυνομίας απέτρεψε την εκδήλωση πυρκαγιάς ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα «ανησυχητικό και θλιβερό» το γεγονός της δεύτερης απόπειρας εμπρησμού στην καρδιά της Αθήνας, υπογραμμίζοντας πως «οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο έχω δώσει εντολή σε όλα τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας να είναι σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να προλαμβάνονται έγκαιρα ανάλογα φαινόμενα».

Νέα απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως από νεαρό άνδρα ο οποίος επεχείρησε να βάλει…

Posted by Giorgos Patoulis on Friday, August 27, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.