Στις 18 Φεβρουαρίου 2016, ο Παντελής Παντελίδης έπεσε θύμα τροχαίου το οποίο του στοίχισε τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 χρόνων. Η φωνή του τραγουδιστή σίγησε για πάντα σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Και ενώ σήμερα, 5 χρόνια από τη μέρα του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, οι μνήμες ζωντανεύουν, ο δικαστικός πόλεμος μαίνεται.

Πέντε χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ ζητούν αποζημιώσεις όπως μετέδωσε το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega, με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ακολουθεί τη δική της γραμμή και την ασφαλιστική να προσπαθεί να έχει μηδενική ζημιά, όποια και αν είναι η απόφαση της δικαιοσύνης.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει εξεταστεί από τρεις εισαγγελείς και τέθηκε στο αρχείο ισάριθμες φορές. Σε όλες κρίθηκε πως οδηγός του τζιπ εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Κάτι που η οικογένειά του, συνεχίζει να αμφισβητεί.

Στοιχείο κλειδί μετά την τραγωδία ήταν το πόρισμα που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεθυσμένος. Αυτό έκανε την Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη να κινηθούν νομικά για αποζημιώσεις. Η οικογένεια του τραγουδιστή στράφηκε κατά της ασφαλιστικής και της Φρόσως Κυριάκου για ψευδορκία, με την ασφαλιστική να κινείται νομικά κατά της οικογένειας, από την οποία ζητά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το όποιο ποσό επιδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ η Φρόσω Κυριάκου που και εκείνη νοσηλεύτηκε μετά το δυστύχημα ζητάει 1.100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη βάζει τον πήχη στις 600.000 ευρώ με την ασφαλιστική να ακολουθεί μια πάγια τακτική από την πρώτη φορά που η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και lockdown για ακόμα μια φορά. Η εξέλιξη συμπίπτει με τη μαύρη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος. Τη μέρα που η Ελλάδα θρήνησε τον αυτοδημιούργητο Παντελή Παντελίδη. Τον τραγουδιστή που ξεκίνησε από ένα δωμάτιο στη Νέα Ιωνία και έγινε πρώτο όνομα στη νυχτερινή Αθήνα.