Έκθεση για το παρόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 31 Ιουνίου


ΕΛΛΑΔΑ
14:37
23/04/2014
Έκθεση για το παρόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών
loading

Μέσα από την έκθεση «Από τον μορσικό τηλέγραφο… στο κόκκινο τηλέφωνο» ταξιδεύει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία αίθουσα περίπου 200τ.μ., σε ένα από τα σημαντικότερα Μουσεία Τεχνολογίας της Ευρώπης, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, εναρμονισμένο με το φετινό μήνυμα της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Οι συλλογές μας ενώνουν», παρουσιάζει επιλεγμένα εκθέματα και δράσεις, χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εφευρέσεις του παρελθόντος και τα σύγχρονα επιτεύγματα.

Περιγράφοντας την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών από την ανακάλυψη του Μορς μέχρι και την κοινόχρηστη τηλεφωνία, τον κόκκινο κερματοδέκτη της δεκαετίας του ’80, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ υπόσχεται να ταξιδέψει και το κοινό της Θεσσαλονίκης, στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών. Επίσης, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από διαδραστικές και ψυχαγωγικές μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις, να ανακαλύψουν την ιστορία των τηλεπικοινωνιών και τους μεγάλους εφευρέτες.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιουνίου 2014.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει