Βαδίζοντας ήδη στα μέσα του ιδιαίτερου αυτού φετινού καλοκαιριού, η Green Cola Hellas έρχεται να μας δροσίσει, καινοτομώντας με τη νέα σειρά Green Mocktails. Πρόκειται για μία σειρά μη αλκοολούχων αναψυκτικών με γεύσεις από διάσημα cocktails, την οποία η Green Cola έρχεται να συστήσει στο καταναλωτικό κοινό που ανυπομονεί να γευτεί και να πειραματιστεί με νέες προτάσεις.

Έχοντας καθιερώσει την πρώτη θέση στα αναψυκτικά με στέβια, βάσει μεριδίων αγοράς, η ελληνική εταιρεία από την Ορεστιάδα κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των mocktails, σε πρώτη φάση με δύο νέα προϊόντα, το Green Mocktail Mojito και το Green Mocktail Pink Grapefruit.

Τα Green Mocktails συνδυάζουν αρμονικά τη φρουτώδη γεύση με την χρήση φυσικών γλυκαντικών από το φυτό στέβια – περιέχοντας 0% ζάχαρη, 0% θερμίδες και 0% αλκοόλ και ταυτόχρονα προσφέροντας 100% απόλαυση. Αποτελούν την ιδανική δροσιστική πρόταση για το φετινό ελληνικό καλοκαίρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Πρόκειται για αναψυκτικά που συνδυάζουν τους χυμούς και τα αρώματα των φρούτων, δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις που μας επιτρέπουν να τα απολαύσουμε τόσο μόνα τους, ως ένα δροσερό αναψυκτικό, όσο και σε συνδυασμό με αλκοολούχα ποτά.

Οι δύο πρώτες νέες προτάσεις Green Mocktails, του Μojito και του Pink Grapefruit, παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και διατίθενται ήδη τόσο στα μεγάλα και μικρά σημεία λιανικής όσο και στα σημεία εστίασης.