Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Πάνου Χατζηκουτσέλη βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους ανθρώπους που τον θαύμαζαν για την επαγγελματική του πορεία.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον Πάνο Χατζηκουτσέλη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη του θεατρική ανάμνηση στην οποία περιλαμβανόταν ο ηθοποιός.

«Στην πρώτη μου θεατρική ανάμνηση που ‘επαιξα ως επαγγελματίας ηθοποιός ήταν ένα συγγραφικό δίδυμο που έγραφε τα κείμενα αυτής της μουσικοχορευτικής παράστασης με σκηνοθέτη τον αείμνηστο Βαγγέλη Σειληνό ! Λεγόταν ”CABARET STORY” και η χαρά μου που θα βρισκόμουνα πάνω στη σκηνή απερίγραπτη… Αυτό το υπέροχο δίδυμο μάλλον διέκρινε τη χαρά μου το πάθος μου και τον απέραντο σεβασμό μου για το τραίνο στο οποίο μόλις επιβιβάστηκα που λεγόταν ΘΕΑΤΡΟ και μου πρότεινε να παίξω σε μια σειρά που έγραφαν το σενάριο… Αυτό το υπέροχο συγγραφικό δίδυμο ήταν ο Άγγελος Πυριόχος και ο Πάνος Χατζηκουτσέλης και σήμερα έμαθα ότι ο υπέροχος Πάνος έφυγε… Καλό ταξίδι Πάνο μου και σ’ ευχαριστώ…» έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.