Την επιστροφή τους στην Κρήτη για τον Μάιο του 2020 προγραμματίζουν swingers από όλο τον κόσμο. Στόχος τους να ζήσουν μία αρκετά σεξουαλική εμπειρία που θα έχει διάρκεια πέντε διανυκτερεύσεις.

Το ταξίδι που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά, οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers και προβλέπει την παραμονή των ταξιδιωτών σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο όπου θα μείνουν οι  swingers θα είναι αποκλειστικά κλεισμένο για εκείνους και η απόδραση τους στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου.

SDC takes you to CRETE, Greece.

#CRETE 07 – 12 MAY 2020(5 NIGHTS )http://bit.ly/SDCCreteFbAre you feeling adventurous? Our all-inclusive, luxury event resort in the Mediterranean is perfect for lifestylers and without a doubt one of the sexiest destinations, Crete. Pre-book your stay here: http://bit.ly/SDCCreteFb

Posted by SDC.com on Monday, January 6, 2020

Οι τιμές για τους ενδιαφερόμενους χωρίζονται σε τρία πακέτα, ανάλογα με την τιμή του δωματίου.

Το Superior κάνει 2.498 ευρώ για το διάστημα αυτό, η τιμή της Junior Suite ανέρχεται στα 3.998 ευρώ, ενώ το δωμάτιο που διαθέτει ιδιωτική πισίνα κοστίζει 4.998 ευρώ.


Στις τιμές περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα της ημέρας σε μπουφέ, η είσοδος στο playroom που θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται πάρτι με DJs, ενώ επίσης στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται και η είσοδος σε θεαματικά events που θα γίνονται κάθε βράδυ.