Εκατοντάδες ζευγάρια αλλά και μεμονωμένοι ταξιδιώτες με ανοικτούς σεξουαλικούς ορίζοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Κρήτη και να περάσουν ένα καυτό σεξουαλικό εξαήμερο.

Το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingers και προβλέπει την παραμονή των ταξιδιωτών σε 5αστερο ξενοδοχείο.

Το ταξίδι χωρίς αναστολές θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά στην Κρήτη και σε αυτό θα βρίσκονται 350 swingers από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σελίδα του event 350 swingers θα φιλοξενήσει, 5άστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, από τις 8 έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους.

Πρόκειται για επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. Το κόστος για κάθε πελάτη, είναι όπως πάντα τσουχτερό καθώς θα κοστίσει περίπου 1200 ευρώ για κάθε άτομο η φθηνότερη βερσιόν.

Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.