Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας

Συζητήθηκε το ζήτημα της αύξησης του νεοναζισμού στη χώρα


ΕΛΛΑΔΑ
2:46
06/12/2012
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας
4
loading

Με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας συναντήθηκε χθες στη Βουλή, αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας, εγκαινιάζοντας έτσι τον κύκλο επαφών με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την Ιπποκράτους, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της «αύξησης της επιρροής του νεοναζισμού και των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας» και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία της Πρωτοβουλίας με την Ένωση.

Επιπλέον, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν ότι «η ιδεολογία του νεοναζισμού προσβάλλει την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος και πολιτισμικής ταυτότητας, δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία και δυσφημούν τη χώρα διεθνώς, με αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και άρα στην οικονομία».

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), και ο Θόδωρος Τσίκας (Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη). Από τη δε πλευρά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας συμμετείχαν ο Ναϊμ Ελγαντούρ (πρόεδρος) και η Άννα Στάμου (υπεύθυνη Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ.)

Όπως είχε ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου του κ. Βενιζέλου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα αντίστοιχες συναντήσεις με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar dem

  Τουλάχιστον να μαζέψουν τα ψηφαλάκια των μουσουλμάνων γιατί από Έλληνες ψηφοφόρους ξεμείνανε...

  1. avatar dimitris

   τσακώνονται με το συριζα ποιος θα τους πρωτοπάρει !!!!!

 2. avatar laros

  Οι δυο ανυπαρκτοι συναντηθηκαν . Ειναι ειδηση !

 3. avatar olga

  Με τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας συναντήθηκε χθες στη Βουλή, αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ.Καλά τώρα είστε σοβάροι?Εδω έχει διαλύθει η Ελλάδα και εσείς ασχολήστε με τον Ναϊμ Ελγαντούρ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει