Για «ανυποληψία» κατηγορεί την ΠΟΕΔΗΝ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς

«Επικίνδυνοι δεν είναι οι πάσχοντες, επικίνδυνοι είναι οι βολεμένοι»


ΕΛΛΑΔΑ
14:32
17/04/2018
Για «ανυποληψία» κατηγορεί την ΠΟΕΔΗΝ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς
1
loading

Απάντηση στις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς περί φαινομένων βίας σε βάρος του προσωπικού στο νοσοκομείο, δίνει ο διοικητής του Ιδρύματος Θεόδωρος Ρεβενάκης, κατηγορώντας την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ για άνευ ορίων ανυποληψία.

«Η ανυποληψία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει όρια. Με σύμμαχο, αυτή τη φορά, μια παρέα βολεμένων, ισόβιων συνδικαλιστών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στοχοποιεί τους ψυχικά πάσχοντες, αναπαράγοντας φοβικά στερεότυπα, ταυτίζοντας την ψυχική νόσο με την επικινδυνότητα και νοσταλγώντας τους παλιούς 'καλούς' καιρούς του ασύλου, του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού» επισημαίνει ο κ. Ρεβενάκης.

«Επικίνδυνοι», προσθέτει σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων «δεν είναι οι ψυχικά πάσχοντες. Επικίνδυνοι είναι οι βολεμένοι. Αυτοί που "χρωστάνε" στους εργολάβους, στα συνεργεία, στις απ' ευθείας αναθέσεις, στις φαρμακευτικές εταιρείες, στα εξωσυμβατικά αναλώσιμα και σε κάθε είδους συμφέροντα. Αυτοί που βλέπουν το πάρτυ τους να τελειώνει. Αυτοί που με κάθε ευκαιρία δυσφημίζουν τις δημόσιες δομές υγείας και τους εργαζόμενους που μοχθούν για να κρατήσουν το Σύστημα όρθιο. Τους απαντάμε πως δεν θα κάνουμε πίσω, ούτε για να πάρουμε φόρα».

Διαβάστε εδώ τι κατήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar @@@@@λεπού@@@@@

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ??????( ΠΟΕΔΗΝ) ΔΗΛΑΔΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!!' ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει