Η ιστορία του μεγάλου νικητή από την Αθήνα που πρόσφατα κέρδισε 2.973.400 ευρώ στο δωδέκατο τζακ-ποτ του Λαϊκού Λαχείου, έχει πολλά στοιχεία από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Ένα κόκκινο φανάρι, μία παραίτηση εργαζομένου και έναν «από μηχανής» τυχερό λαχειοπώλη.

Όπως αποκάλυψε ο μεγάλος νικητής του Λαϊκού λαχείου, λίγο πριν επιλέξει τη μαγική πεντάδα, είχε παραιτηθεί από τη δουλειά του! Επέστρεφε στο σπίτι του, «χαμένος» μέσα στις σκέψεις και τον προβληματισμό του για την επόμενη ημέρα. Καθώς οδηγούσε αφηρημένος, παραλίγο να περάσει με κόκκινο. Ευτυχώς, είδε στο παρά πέντε τον κόκκινο σηματοδότη και πάτησε με όλη του τη δύναμη το φρένο για να σταματήσει όπως – όπως το αυτοκίνητο.
1 (1)

Δεν ήταν λίγο το σοκ και η ένταση που του προκλήθηκε, σε σημείο τέτοιο, όπως περιέγραφε, να αισθανθεί ένα «τράνταγμα» σαν αυτό που αισθάνεται κανείς όταν πετάγεται στον ύπνο του από εφιάλτη. Αφού τελικά διαπίστωσε ότι όλα ήταν εντάξει, κοιτώντας στον δρόμο είδε ένα λαχειοπώλη ο οποίος για καλή του τύχη δεν βρέθηκε μπροστά στο φανάρι πριν γίνει κόκκινο. Με τα πολλά ο λαχειοπώλης τον έπεισε να αγοράσει την τυχερή πεντάδα λαχνών, ενώ αρχικά είχε επιλέξει κάποια άλλα λαχεία. Κι έτσι στην κυριολεξία από του «πουθενά»…έγινε εκατομμυριούχος.

Άλλοι δύο μεγάλοι νικητές σε Αθήνα και Τρίπολη στο δωδέκατο τζακ-ποτ του Λαϊκού Λαχείου

Η πιο «τρελή» ιστορία όμως είναι αυτή του τυχερού παίκτη από την Αθήνα που κέρδισε 371.500 ευρώ στην ίδια κλήρωση. Προκειμένου να αποφεύγει δύο λαχειοπώλες της γειτονιάς που πάντα προσπαθούσαν να τον πείσουν να δοκιμάσει την τύχη του στο Λαϊκό Λαχείο, ο μεγάλος νικητής είχε υποσχεθεί ότι θα αγοράσει μία πεντάδα από τον καθένα μόνο όταν το Λαϊκό θα κάνει δώδεκα τζακ-ποτ. Για καλή του τύχη, το δωδέκατο τζακ-ποτ ήρθε τελικά και μαζί του τα κέρδη. Το πιο απίστευτο, όμως, είναι ότι είχε μόλις πιάσει δύο συνεχόμενα «4+1» στο Τζόκερ!

Tο τυχερό «29»

Το δωδέκατο τζακ-ποτ αποτέλεσε αφορμή και για τον δεύτερο τυχερό από την Τρίπολη που κέρδισε το ίδιο ποσό.

Ο νικητής από την Τρίπολη είδε στον ύπνο του το νούμερο «29» γεγονός που θεώρησε ότι ήταν σημάδι από την τύχη. Μόλις έμαθε ότι στο Λαϊκό Λαχείο είχαν σημειωθεί δώδεκα συνεχόμενα τζακ-ποτ γύρισε όλη την πόλη για να βρει έναν λαχνό με αυτό το λήγοντα αριθμό και φυσικά δικαιώθηκε!