Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη θα ξεκινήσει η «μετακόμιση» στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες.

H ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής αναφέρει ότι οι δημότες της Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό αυτό διάστημα μπορούν να παραλαμβάνουν πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, πιστοποιητικά γέννησης και βεβαιώσεις μονίμου κατοικίας από τα πέντε δημοτικά διαμερίσματα.

Για τις υπόλοιπες διοικητικές πράξεις (μεταδημοτεύσεις, μεταβολές στις οικογενειακές μερίδες, έκδοση πιστοποιητικών πλησιέστερων συγγενών, πιστοποιητικά στρατολογίας, πολιτογραφήσεις και καθορισμό ιθαγένειας και έκδοση αδειών γάμου) το τμήμα δημοτολογίων θα παραμείνει κλειστό τρεις εργάσιμες ημέρες, από την Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

«Ζητούμε συγνώμη από τους δημότες της Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα που πιθανόν να δημιουργηθούν. Από την 1η Αυγούστου θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για όλες τις διοικητικές πράξεις στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο», καταλήγει η ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.