Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο μία 37χρονη από τον Βόλο η οποία γέννησε στο αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στο μαιευτήριο μαζί με τον σύζυγό της.

Όπως επισημαίνει το TheNewspaper.gr όλα ξεκίνησαν στις 2:42 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6/4 όταν η γυναίκα αισθάνθηκε πόνους και ξεκινά μαζί με τον σύζυγό της ώστε να πάνε σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας.

Παρά την ταχύτητα που έχει αναπτύξει ο πατέρας οδηγός, στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του 304 ΠΕΒ έσπασαν τα νερά, καθώς το κοριτσάκι που περίμεναν με αγωνία και προσμονή δεν έβλεπε την ώρα να γεννηθεί.

Η 37χρονη γυναίκα, που έχει ήδη ένα παιδί, επέδειξε τρομερή ψυχραιμία στη διαχείριση της κατάστασης και γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, στις 3:05 το ξημέρωμα, ένα χιλιόμετρο μακριά από το μαιευτήριο.

Ο σύζυγος ειδοποίησε το προσωπικό της κλινικής και τόσο ο γιατρός όσο και οι νοσηλευτές περίμεναν το ζευγάρι με το νεογνό στα Επείγοντα Περιστατικά του ιδιωτικού Νοσοκομείου.

Ο πατέρας του βρέφους μιλώντας στο TheNewspaper.gr ανέφερε με συγκίνηση: «Υποκλίνομαι στη γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί, γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία».

Το ευτυχές ζευγάρι ευχαριστεί θερμά τον μαιευτήρα – γυναικολόγο Δημήτρη Ξηρόφωτο, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε 2.780 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας τόσο το ίδιο, όσο και η μητέρα!