Η Λουξ διακρίθηκε στα Healthy Food & Beverage Awards 2024 για το καινοτόμο προϊόν της, τη λουξ free, στη λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 13 Δεκέμβριου.

Ειδικότερα, η λουξ free τιμήθηκε με το βραβείο Gold στην κατηγορία “Low to sugar Beverage” χάρη στην καινοτομία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Η λουξ  free, είναι η νέα φυσικά δροσιστική πορτοκαλάδα λουξ μπλε χωρίς ανθρακικό, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, όπως ασπαρτάμη, η μόνη με 100% γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, με extra βιταμίνη C & πλούσια γεύση φτιαγμένη με φυσικό χυμό από 100% Ελληνικά πορτοκάλια. Η λουξ free είναι η νέα πρόταση της εταιρίας για ένα πιο υγιεινό αναψυκτικό, που μπορεί να ενσωματωθεί στο διατροφολόγιο ατόμων όλων των ηλικιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα Healthy Food & Beverage Awards 2024 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας προϊόντα που εξυπηρετούν τις υγιεινές και βιολογικές διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών. 

Η Λουξ εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις της αγοράς και δημιουργεί προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά, που σέβονται τις σύγχρονες ανάγκες του παγκόσμιου κοινού.