Σε δύσκολη θέση έφερε δημοσιογράφος την Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με την τραγουδίστρια να μένει άφωνη και να έρχεται σε αμηχανία.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Αμάντα Γεωργιάδη για την απόφαση των διοργανωτών να παίρνουν για τον διαγωνισμό καλλιτέχνες από την ομογένεια.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Η Κύπρος είναι Ελλάδα… οπότε εντάξει. Πες μου τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική από τους διοργανωτές να φέρνουν πίσω στο ”σπίτι” τις Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Η Αμάντα έμεινε άφωνη από την ερώτηση και αμέσως επενέβη η υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής, λέγοντας: «Συγγνώμη αλλά αυτή η ερώτηση είναι για την Αμάντα ή για εμένα;».

«Και για τις δύο» απάντησε ο δημοσιογράφος με την υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής να του ζητά να επαναλάβει την ερώτηση.

«Ναι, είναι για την πολιτική να επιλέγετε Ελληνίδες από όλο τον κόσμο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα σας. Υπάρχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα;» είπε ο δημοσιογράφος.

«Πιστεύουμε πως η Αμάντα αλλά και οι άλλοι άλλες καλλιτέχνιδες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ταλαντούχες γι΄αυτό έχουμε το ενδιαφέρον για να επιτρέξουμε σε αυτά τα ταλέντα να λάμψουν» υπογράμμισε η υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής.

Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αμάντα προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το βίντεο: