Τελευταία εργάσιμη ημέρα σήμερα και η διάθεση όλων μας είναι ήδη ανεβασμένη. Πόσο μάλλον αν σας προτείνουμε και μερικές ιδέες για δωρεάν διασκέδαση μέσα στην πόλη.

Oι Goin’ Through & οι Nevma θα σας περιμένουν με άκρως χορευτική διάθεση για ένα μοναδικό live που θα ξεκινήσει στις 19.00, ενώ μία ώρα πριν βγουν στη σκηνή, θα βρίσκονται στο Public για να σας γνωρίσουν από κοντά και να υπογράψουν το τελευταίο τους άλμπουμ Joker. Στο Κατάστημα Public Γλυφάδας. Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη. Στις  18.00 με είσοδο ελεύθερη.

Σε συναυλία με το Γεράσιμο Aνδρεάτο μπορείτε να βρεθείτε απόψε ενώ μαζί του θα είναι οι Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο, Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι, Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, Βαγγέλης Κονταράτος στην κιθάρα, Κώστας Σκελιώτης στο μπάσο και Λάζαρος Σαμαράς στο ακορντεόν. Στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» Δήμου Αθηναίων. Τιμοκρέοντος 6Α – Αγ. Σώστης. Στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη.

Θέλετε να αυτοσχεδιάσετε, να δημιουργήσετε, να αλλάξετε, να τολμήσετε; Θέλετε να ανακαλύψετε το κρυμμένο θεατρικό αστέρι που κρύβετε μέσα σας; Τότε το βιωματικό θεατρικό εργαστήρι του Ιδρύματος Ευγενίδου σας περιμένει. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469631 και 632, Δευτέρα ως Πέμπτη, ώρες 8:30 – 20:00 ή Παρασκευή και Σάββατο, ώρες 8:30 – 14:00. Στο Ιδρύμα Ευγενίδου. Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο (είσοδος από Πεντέλης 11). Κάθε Παρασκευή 18:30-20:30.

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να απολαύσετε stand up comedy με τον Στέλιο Κάτσαρη στο δημοτικό πολυχώρο Γαλαξία στις 20:30.