Μια συναυλία γεμάτη ενέργεια, πάθος και μοναδικούς ήχους υπόσχονται οι Bajofondo που έρχονται την επόμενη Παρασκευή στην Αθήνα και ανεβαίνουν στη σκηνή του Studio 54 Nights

Οι Bajofondo, το συγκρότημα από το Rio de la Plata στα σύνορα Αργεντινής- Ουρουγουάης, μια κολεκτίβα μουσικών και καλλιτεχνών που ένωσε τις δυνάμεις της και δημιούργησε ένα κοκτέιλ μουσικής βασισμένο σε ένα μίγμα ηλεκτρονικών ήχων, όπως house, trance, trip hop, drum ‘n’ bass, αλλά και πιο παραδοσιακών, όπως το tango.

Ο πρωτότυπος αυτός συνδυασμός και η εκρηκτική σκηνική παρουσία τους, δημιουργούν ένα ηχητικό χαρμάνι που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Με ηλεκτρονικούς και χορευτικούς ήχους, οι Bajofondo δημιουργούν μια νέα διάσταση στο λεγόμενο neo-tango.

Με το πρώτο κιόλας άλμπουμ τους Bajofondo Tango Club, ξεσήκωσαν θόρυβο στην underground σκηνή της Αργεντινής και, αργότερα, όλο τον κόσμο.

Τα άλμπουμ τους έχουν αποσπάσει διάφορα βραβεία, όπως το Premio Gardel Award (που φέρει το όνομα του θρύλου της Αργεντινής Carlos Gardel) για τον Καλύτερο Δίσκο Electronica αλλά και ένα Latin Grammy για το Καλύτερο Pop Instrumental album.

Με το πέρασμα του χρόνου και τις συνεχόμενες συναυλίες, η συγκεκριμένη κολεκτίβα των Bajofondo, μίας ομάδας καλλιτεχνών δηλαδή με σημαντική προσωπική σταδιοδρομία ο καθένας τους, εξελίχθηκε σε δεμένη μπάντα, στις ζωντανές εμφανίσεις της οποίας δημιουργείται καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Studio 54 Nights (ex Club22)
Βουλιαγμένης 22, τηλ. 210 3811712