Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς μετά την πετυχημένη τους εμφάνιση στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, επανέρχονται στις ειδικές διαδρομές συμμετέχοντας στον «εθνικό μας αγώνα» που προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αυτή την φορά, με ένα εργοστασιακά προετοιμασμένο FordFiestaRally3. Το Ακρόπολις είναι μία γιορτή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Car Center δεν θα μπορούσε παρά να είναι παρών σε αυτόν τον διεθνώς εμβληματικό αγώνα.

Με σειρά δεκάδων συμμετοχών στο Ακρόπολις από όλες τις παραμέτρους δραστηριοτήτων, το πλήρωμα του Car Center εκτός από την πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει, είναι και μία από τις ομάδες που τεχνικά έχει συνδέσει την παρουσία της με αυτοκίνητα των κορυφαίων κατηγοριών διαχρονικά, πολλά από τα οποία προέρχονταν από εργοστασιακές συμμετοχές.

Σε μόλις μία εβδομάδα από σήμερα, οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες του Ακρόπολις, που ως κλασσική διοργάνωση θα είναι σκληρό, με στενές και άλλοτε φαρδιές Ειδικές Διαδρομές, τεχνική χάραξη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την μάχη με το χρονόμετρο, αλλά και τις παραδοσιακά δύσκολες εδαφικές συνθήκες.

Από χωματόδρομους που θα παράγουν πυκνά σύννεφα σκόνης, μέχρι πιθανόν υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και λάσπη, το Ακρόπολις είναι απρόβλεπτο και αυτή είναι η ομορφιά του.

Γιώργος Κακαβάς

Ο αγώνας ξεκινά την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου με την μεγαλοπρεπή Υπερειδική Διαδρομή μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αποτελείται συνολικά από 16 Ειδικές Διαδρομές, θα έχει την βάση του στην Λαμία, ενώ τερματίζει το μεσημέρι της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Νώντας Καρανικόλας

Όπλο της ομάδας το τετρακίνητο Ford Fiesta Rally3 αποτελεί ένα «σημαντικό σκαλοπάτι» για νέους οδηγούς που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία στα τετρακίνητα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα ράλι. Το αυτοκίνητο αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την M-Sport, που είναι ο πρώτος μέχρι στιγμής μοναδικός κατασκευαστής που προσφέρει αυτοκίνητο για κάθε βαθμίδα της FIA Rally Pyramid.

Την συμμετοχή του Car Center υποστηρίζουν οι εταιρείες HBBODY (συστήματα μίξεως χρωμάτων αυτοκινήτων), Castrol (λιπαντικά), InterCars (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Media pharm (φαρμακευτικά προϊόντα) και ΛΟΞΑΣ (εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων).