Η Peugeot έδωσε το «παρών» σε διοργάνωση για καρτ στην Πάτρα

Η εταιρεία Κάνιστρας παρουσίασε τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γαλλικής φίρμας στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA


AUTO
16:05
27/09/2016
Η Peugeot έδωσε το «παρών» σε διοργάνωση για καρτ στην Πάτρα
loading

Η εταιρεία Κάνιστρας, επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Peugeot στο Νομό Αχαΐας, παρουσίασε τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γαλλικής φίρμας στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA, το οποίο έλαβε χώρα στις 24 και 25 Σεπτέμβριο, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Πρόκειται για τη μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της, δεδομένου ότι η αγωνιστική διαδρομή περικλείει τον αστικό πυρήνα της πόλης.

Οι θεατές της μεγάλης αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά της αγωνιστικής διαδρομής τα μοντέλα Peugeot 208, 2008, αλλά και την πιο σπορ έκδοση του άκρως πετυχημένου της hatchback, Peugeot 308GTi, το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Η εταιρεία Κάνιστρας δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου με μια κάθετη μονάδα που στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα. Από το 2014 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Peugeot εκπροσωπώντας το λιοντάρι στο νομό Αχαΐας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε after sales.

peugeot-308-GTi-

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει