Ένα υπόγειο swingers club στην Αστόρια της Νέας Υόρκης δέχτηκε την έφοδο της αστυνομίας για παραβίαση των περιοριστικών όρων της πανδημίας.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Νέας Υόρκης, το κλαμπ Caligula φιλοξενούσε εκείνη τη στιγμή περισσότερους από 80 ανθρώπους, παίζοντας δυνατή μουσική και σερβίροντας αλκοόλ, παρά τη ρητή απαγόρευση.

Σύμφωνα με τον σερίφη Joseph Fucito, τρία ζευγάρια πιάστηκαν στα πράσα σε ένα μικρό δωμάτιο, ενώ τα υπόλοιπα έπιναν ποτά και φλέρταραν.

Μόνο στη 47χρονη πελάτισσα Jennifer Hayes βεβαιώθηκε ωστόσο πρόστιμο. «Ο αρχηγός έλεγε πόσο καιρό δουλεύεις εδώ; Δεν δουλεύω εδώ. Τους άκουσα να γελούν και να κοροϊδεύουν τους πάντες», δήλωσε η γυναίκα στη «New York Post», λέγοντας πως θα ασκήσει ένσταση κατά του προστίμου.

«Ήθελα μόνο να χορέψω και να δω και να ακούσω έναν DJ να παίζει μουσική, αυτό ήταν όλο. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Δεν μπορείς να πας πουθενά», κατέληξε, προσθέτοντας πως δεν είχε πάει για το σεξ πάρτι.

Το γραφείο του σερίφη δημοσίευσε τις εικόνες με τα κρεβάτια και τα σύνεργα.

Το πάρτι παραβίασε τους περιορισμούς για έως και 25 ανθρώπους σε «κίτρινες» περιοχές, την ίδια ώρα που σέρβιρε αλκοόλ χωρίς νόμιμη άδεια.