Μεταδίδοντας τις τελευταίες της στιγμές live μέσω Facebook, η 12χρονη Katelyn Nicole Davis από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έβαλε στις 30 Δεκεμβρίου τέλος στη ζωή της, λέγοντας πως είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από μέλος της οικογένειάς της. Οι πραγματικά σοκαριστικές εικόνες τη δείχνουν να σκαρφαλώνει σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού της στο Cedartown και να αυτοκτονεί ενώ η κάμερα συνεχίζει να δείχνει το νεκρό σώμα της να αιωρείται.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι του κοριτσιού την ημέρα που έθεσε πρόωρο τέλος στη ζωή του και το μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά για την άτυχη 12χρονη ήταν ήδη αργά.

Το φρικιαστικό βίντεο δείχνει το κορίτσι να κρέμεται από το δέντρο για περίπου 20 λεπτά ενώ μια γυναίκα, που δεν φαίνεται στην κάμερα, ακούγεται να φωνάζει το όνομά της. Παρότι το βίντεο κατέβηκε από τη σελίδα της Katelyn στο Facebook εξακολουθεί να υπάρχει στο διαδίκτυο.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Polk Kenny Dodd δήλωσε πως θέλει το βίντεο να κατέβει από παντού τόσο για την οικογένεια της 12χρονης όσο και επειδή μπορεί να βλάψει άλλα παιδιά. «Επικοινωνήσαμε με μερικά από τα sites, μας ρώτησαν αν ήταν υποχρεωμένοι να το κατεβάσουν. Σύμφωνα με τον νόμο δεν είναι. Αλλά, λατά τη γνώμη μου, αυτό θα ήταν έντιμο να γίνει» τονίζει.

Λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία της η Katelyn έγραψε στο μπλογκ της πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενή της.