Μια 24χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο «άνδρα των ονείρων της» δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει όταν ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για τον βιολογικό παππού της.

Η γυναίκα που ζει στο Μαϊάμι και διατηρεί την ανωνυμία της, σύμφωνα με τη Mirror, παντρεύτηκε τον 68χρονο πριν από περίπου τρεις μήνες αλλά έκανε την απίστευτη ανακάλυψη όταν έβλεπε κάποια οικογενειακά άλμπουμ στο σπίτι τους.

Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες της είδε τον πατέρα της ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν γιος του άνδρα της και οι σχέσεις τους είχαν χαλάσει όταν διαλύθηκε ο γάμος των γονιών του (δηλαδή των παππούδων της). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν είχε καμία υποψία ούτε γνώριζε ότι είναι συγγενείς όταν γνωρίστηκε μέσω μιας ιστοσελίδας για ηλικιωμένους άνδρες που αναζητούν την αγάπη.

Ο 68χρονος δήλωσε στη Florida Sun Post: «Είδα σε μια ιστοσελίδα τα προφίλ πολλών και ελκυστικών νέων κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν μια αίσθηση του deja vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία. Εμείς δέσαμε από την πρώτη στιγμή όταν μπήκε μέσα στο εστιατόριο στο οποίο είχαμε ραντεβού». Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα και οι δύο δεν είχαν συζητήσει πολλά πράγματα για τις οικογένειές τους και τις ρίζες τους πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. «Όταν είδα τον πατέρα μου σε εκείνο το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ένιωσα ένα συναίσθημα απελπισίας» δήλωσε η 24χρονη.

Το ζευγάρι, πάντως, ακόμη και μετά την αποκάλυψη παραμένει μαζί στο ίδιο σπίτι και δηλώνουν ότι ο δεσμός τους είναι τόσο ισχυρός ώστε δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και να χωρίσουν.