Η Tanya Benedict είναι μια 35χρονη γυναίκα από την Αριζόνα που έχοντας υπάρξει υπέρβαρη, έχασε το μισό της βάρος αλλά έμεινε με το δέρμα να περισσεύει στο σώμα της.

Η γυναίκα ζύγισε 170 κιλά και έχασε 82 κιλά μετά από χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, αλλά εξακολουθούσε να αισθάνεται δυσαρεστημένη με το σώμα της. Η ίδια ήταν εξαρτημένη με το ανθυγιεινό και γρήγορο φαγητό αλλά τώρα αρχίζει να χαίρεται ξανά αφού ξόδεψε 60.000 δολάρια για να αφαιρέσει 12 κιλά χαλαρού δέρματος από το σώμα της. Έβαλε επίσης εμφυτεύματα στήθους για να το αυξήσει σε μεγαλύτερο μέγεθος καθώς σύμφωνα με την ίδια η ακραία απώλεια βάρους της την είχε αφήσει με εντελώς επίπεδο στήθος.

Μιλώντας για το τι την ώθησε να κάνει το ακριβό χειρουργείο, η γυναίκα που δουλεύει μαζί με παιδιά είπε: «Το περίσσευμα του δέρματος μου κρεμόταν παντού, από τη μέση μου μέχρι τους μηρούς μου και τα χέρια μου, ακόμα και στα οπίσθιά μου προεξείχε το δέρμα μου κάτω από το σορτς μου. Προσπάθησα να αστειευτώ με όλο αυτό αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Αυτό που είχα ήταν μόνο δέρμα που χωρούσε στα φλυτζάνια». Η Tanya ήταν υπέρβαρη ακόμη και από την παιδική της ηλικία ενώ αργότερα άρχισε να τρώει ανεξέλεγκτα σνακ καθημερινά και η στάση της αυτή δεν είχε επιστροφή.

Μετά από αποτυχημένες δίαιτες και συζητήσεις που είχε με ειδικούς συνειδητοποίησε ότι αυτή η κατάσταση έπρεπε να αλλάξει. Έκανε το πρώτο χειρουργείο και ακολούθησε το δεύτερο που είχε να κάνει με την αισθητική παρέμβαση. Δε μετανιώνει καθόλου για τα λεφτά που έδωσε καθώς πλέον νιώθει και πιο υγιής αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όσο για το πρόσθετο στήθος της, είναι όπως χαρακτηριστικά λέει ένα δώρο στον εαυτό της μετά από όλα όσα πέρασε.

diet1 diet2 diet3 diet4 diet5 diet6 diet7 diet8 diet9