Μια 14χρονη υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, γιατί τη στιγμή που έφτιαχνε τα νύχια της άρπαξε φωτιά, που γρήγορα επεκτάθηκε στο χέρι, τα ρούχα και τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε χειρουργεία.

Η Kennedy που ζει στο Οχάιο, αφαιρούσε το χρώμα από τα νύχια της, επειδή έπρεπε να εμφανιστεί στο σχολείο ντυμένη μαζορέτα και απαγορευόταν να πάει με βαμμένα νύχια. Ωστόσο, άφησε το μπουκάλι με το καπάκι ανοιχτό από το υγρό που χρησιμοποίησε και μάλιστα δίπλα σε κερί.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι αναθυμιάσεις από το μπουκάλι αναμείχθηκαν με τη ζέστη που εξέπεμπε το κερί, με αποτέλεσμα να εκραγεί και η 14χρονη να αρπάξει φωτιά. «Καιγόμουν παντού, ένιωσα τη σάρκα μου να λιώνει. Ευτυχώς, ήρθαν τα αδέρφια μου και έσβησαν τη φωτιά. Λόγω της αδρεναλίνης δεν ένιωσα κάτι, αλλά μετά ούρλιαζα από τον πόνο», είπε το κορίτσι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Shriners Children’s Hospital, μια παιδιατρική μονάδα που ειδικεύεται στην περίθαλψη εγκαυμάτων και υποβλήθηκε σε χειρουργεία, ώστε να κλείσουν οι πληγές, ενώ έκανε και μεταμόσχευση δέρματος.

We're sharing some behind-the-scenes photos of the day Kennedy was discharged from the hospital – just 13 days after…

Posted by Shriners Children's Ohio on Wednesday, January 31, 2024

Η 14χρονη ξεπέρασε γρήγορα τον κίνδυνο, όμως το αριστερό χέρι έπαθε σοβαρό πρόβλημα και έπρεπε να κάνει θεραπείες, τόσο για να μην σταματήσει να λειτουργεί, όσο και για να σώσει το δέρμα της. «Η Kennedy είχε τραύματα στην κοιλιά, τους δύο μηρούς και στο αριστερό της χέρι. Αναρρώνει γρήγορα, αλλά θα χρειαστεί μεταμόσχευση δέρματος», δήλωσε η γιατρός που την παρακολουθεί.

Πλέον, η έφηβη έχει ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά συνεχίζει να κάνει θεραπείες, ενώ προειδοποιεί τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός και να μην αφήνει εύφλεκτα υγρά δίπλα σε πηγή φωτιάς.