Μια γυναίκα μιλώντας στη βρετανική tabloid εφημερίδα «The Sun» αποκάλυψε πως το παρελθόν της στο βιομηχανία πορνό έχει επηρεάσει αρνητικά την σχέση της με την αγαπημένη της.

Κρατώντας την ανωνυμία της, η 24χρονη γυναίκα εξήγησε στο συγκεκριμένο μέσο πως «αφότου η σύντροφός μου ανακάλυψε πως στο παρελθόν πρωταγωνιστούσα σε ταινίες πορνό, δεν μου μιλάει». Συνέχισε εμβαθύνοντας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά το πέρασμά της από τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων και μάλιστα ως πορνοστάρ.

«Λέει πως νιώθει απογοητευμένη που της κράτησα μυστικό τη δουλειά μου σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου», είπε και συνέχισε: «Ωστόσο, το πραγματικό της πρόβλημα είναι πως έκανα σεξ με άνδρες».

Η γυναίκα επεσήμανε πως η 27χρονη σύντροφός της μπορεί «να γίνει ενίοτε πολύ ανώριμη και δογματική. Εδώ και μέρες δεν μου μιλάει αφότου ανακάλυψε για το παρελθόν μου και τι έκανα». «Επιπλέον», επεσήμανε, «αντί να έρθει σε μένα απευθείας και να μου εξηγήσει το πρόβλημά της έπρεπε να παρακαλέσω πολλές φορές προκειμένου να παραδεχθεί πως όντως είχε δει κάποιες παλιές δικές μου ταινίες πορνό όπου συμμετείχαν άνδρες».

«Αντί να ακούσει τι είχα να της πω, έφυγε κρατώντας μια τσάντα με τα πράγματά της. Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “με αηδιάζεις”».