Μία παρέα φίλων σκέφτηκε να κάνει μία φάρσα σε έναν κολλητό, που απέκτησε καινούριο του αμάξι. Αυτό που σκέφτηκε όμως ήταν κάπως τραβηγμένο και παρόλο που ο ιδιοκτήτης χάρηκε και ο ίδιος τη φάρσα αρχικά, σε δεύτερο επίπεδο μάλλον θα προτιμούσε οι φίλοι να είχαν μια ιδέα λιγότερο κοστοβόρα.

Μία κάμερα ασφαλείας έπιασε την παρέα, την ώρα που κολλούσε δεκάδες σερβιέτες πάνω στο αμάξι του φίλου. Αφού τελείωσε με το «έργο» της, έβαλε την κουκούλα του οχήματος ώστε να μη φαίνεται η διακόσμηση και το άφησε εκεί μέχρι να το δει ο ιδιοκτήτης.

Λίγο πριν φύγει για δουλειά λοιπόν ο άντρας βγήκε από το σπίτι του, έβγαλε την κουκούλα και ξεκαρδίστηκε στο γέλιο στο θέαμα του «καινούριου» του αμαξιού. Όταν όμως πήγε το αυτοκίνητο για πλύσιμο ώστε να βγουν οι κόλλες από τις σερβιέτες, τα χαμόγελα κόπηκαν μαχαίρι. Το αυτοκίνητο χρειαζόταν ολικό βάψιμο από την αρχή κάτι που κόστισε στον άνδρα μια περιουσία.

Κυνικά ένας από τους συμμετέχοντες δήλωσε πως «το αξιοπερίεργο είναι πως κανένα πλυντήριο δεν κατάφερε να βγάλει τελείως τις κόλλες».