Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στην εκκίνηση του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία, την οποία «σκούπισε» από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν στο 3-0 μόλις στα πρώτα 11 λεπτά, με σκόρερ τους Μίσιτς (2′), Λημνιό (6′) και Σφιντέρσκι (11′), κάνοντας και ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν είχε πετύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν τόσο γρήγορα τρία γκολ σε παιχνίδι του τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Η προηγούμενη επίδοση είχε σημειωθεί σχετικά πρόσφατα, στις 26 Ιανουαρίου του 2014, όταν στο 4-1 επί της Βέροιας είχε φτάσει σε τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά της αναμέτρησης. Τότε είχαν βρει δίχτυα οι Ολίσε (1′), Μαντούρο (5′) και Σαλπιγγίδης (13′).

Ο τρόπος με τον οποίο σημειώθηκαν αυτά τα τρία γκολ, έφερε σε δύσκολη θέση κάποιους στη φθιωτική ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας, Μάρκος βελλίδης, ο οποίος φέρει ευθύνη για τα πρώτα δύο τέρματα, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που αφορούν τον σύλλογο, «στριμωγμένος» είναι και ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου.

Ευθύνη για τα γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Λαμία στην Τούμπα φέρει συνολικά η λειτουργία του συνόλου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον προπονητή. Δεν αποκλείεται να του δοθεί ακόμη μία ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα, με το επόμενο ματς να είναι αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην Αρκαδία.