Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων που είναι σπόνσοράς του πέρασε από τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους και είπε αλήθειες, αλλά και… ψέμματα.

Ο «CR7» που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί πως δεν… πιστεύει ούτε ο ίδιος αυτά που έχει πει κατά καιρούς, προκειμένου να μην δείξει καμία αδυναμία προς τους αντιπάλους του, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα πιο ευάλωτο πρόσωπο σ’ ένα βίντεο όπου παρουσιάζει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του.

Απαντώντας, λοιπόν, στις ερωτήσεις που του έγιναν με «ναι» ή «όχι» και κατέληξε να αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρειες της ζωής του που ήταν άγνωστες ως τώρα. «Ναι, πάρα πολλές φορές» απάντησε χαρακτηριστικά ο 38χρονος Πορτογάλος επιθετικός όταν ρωτήθηκε τόσο για το αν ψάχνει το όνομά του στην Google, όσο και για το αν τρώει fast food. Πάντως, είπε ψέμματα πως δεν ροχαλίζει.

Το Μουντιάλ στο επίκεντρο

Στο μεταξύ, αληθής ήταν η απάντησή του πως δεν θα αντάλλαζε τα πέντε Champions League που έχει κατακτήσει στην καριέρα του με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Μουντιάλ, όμως, ήταν στο επίκεντρο του… τεστ κι εκεί πιάστηκε να λέει ψέμματα. Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η Πορτογαλία θα πάρει το Μουντιάλ του 2026, απάντησε θετικά. Ο ανιχνευτής τον έβγαλε… οφσάιντ. Βέβαια, να σημειώσουμε πως δεν είναι καν δεδομένο πως εκείνος θα βρίσκεται στα γήπεδα των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Άλλωστε, τότε θα είναι 40 ετών και θα βαδίζει στα 41.

Η αντίδρασή του, πάντως, όταν ο ανιχνευτής ψεύδους κατέγραψε πως έλεγε ψέμματα, ήταν να χαμογελάσει και να πει: «Πόσο απαισιόδοξος, ε;».

Το Μουντιάλ μοιάζει μακρινός στόχος για τον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ, αλλά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024 είναι πιο εφικτός, με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έτοιμος να σταματήσει να παίζει με τα χρώματα της χώρας του.

«Έχω πολλά να δώσω στην εθνική ομάδα. Το νιώθω, το θέλω και η επιθυμία μου είναι να πάω την Πορτογαλία στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δίνω πάντα τη συμβολή μου όταν με χρειάζονται» επεσήμανε τον περασμένο Μάρτιο.