Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League το οποίο θα κρίνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το αν θα κατακτήσουν οι πράσινοι ή η ΑΕΚ το πρωτάθλημα και ο Ζοσέ Ανιγκό τόνισε προς τους παίκτες του ότι ο μοναδικός στόχος τους πρέπει να είναι η νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βγει από τη μάχη του τίτλου, μπορούν να είναι όμως αυτοί που θα την κρίνουν, αφού το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τους πράσινους θα δείξει ποια ομάδα θα πάει στην τελευταία αγωνιστική έτοιμη να σηκώσει την κούπα.

Έτσι, ο Ανιγκό προτίθεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, τονίζοντας προς τους παίκτες του ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

«Όλοι μας ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και στον Ολυμπιακό παίζουμε πάντα για τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Γάλλος προπονητής και συνέχισε: «Εάν κάποιος είναι κουρασμένος ή δεν αισθάνεται καλά, να μου το πει για να μην παίξει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, την αξιοπρέπειά μας και βέβαια πάνω απ’ όλα για τον κόσμο μας. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα. Δώστε τα όλα».