Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Πόρτο για τη φάση των «16» του Youth League, δηλαδή του Champions League των ομάδων Νέων, με τον 18χρονο Αιγύπτιο επιθετικό Αμπντελραχμάν Μπιλάλ να έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν και να «προκάλεσε» το ταξίδι εκπροσώπων ομάδων από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία στην Αθήνα.

Ο Μπιλάλ έχει κερδίσει την προσοχή όλων με όσα κάνει φέτος με την ομάδα Νέων των πράσινων, έχοντας πετύχει και 5 γκολ σε ένα ματς του Youth League και συγκεκριμένα σε αυτό κόντρα στη Σλάβια Σόφιας, οπότε λογικό είναι να τον παρακολουθούν ευρωπαϊκές ομάδες.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γράφοντας τα εξής για τον 18χρονο που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

«Ο Γαλλο-Αιγύπτιος επιθετικός Μπιλάλ Μαζάρ, πρώτος σκόρερ του Youth League με εννέα γκολ για τον Παναθηναϊκό, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον καθώς ομάδες από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία θα βρίσκονται στο αποψινό ματς για τα playoffs. Ο Μπιλάλ έχει σκοράρει επίσης 38 φορές σε 49 ματς για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού».