Η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για την Ελλάδα έφτασε και στον Ολυμπιακό προχωράνε σε… αμέτρητες μεταγραφές, αφού υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες, παίρνει τους Νταντιέ Σαμασέκου και Σέντρικ Μπακαμπού, έχει συμφωνήσει με τον Παϊτίμ Κασάμι και γίνονται προσπάθειες για να υπογράψουν και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λούκα Μιλοβόγεβιτς.

Στον Πειραιά, όπως φαίνεται, αποφάσισαν να αλλάξουν όλη την ομάδα, αφού στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου γίνεται ένας χαμός από deals. Αυτό, βέβαια, ενδέχεται να στοιχίσει αγωνιστικά αφού θα χρειαστεί χρόνος για να αφομοιωθούν όλες αυτές οι αλλαγές, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν απασχολεί τους ερυθρόλευκους.

Αντιθέτως, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουν… όσο περισσότερους παίκτες μπορούν και υπάρχουν συνεχώς νέα. Ευχάριστα, όπως είναι η υπογραφή του συμβολαίου από τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είναι πλέον οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο Κονγκολέζος επιθετικός της Μαρσέιγ που αναμένεται να υπογράψει ως το 2024, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τη Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου. Αυτός είναι, τελικά, ο αμυντικός χαφ που έψαχναν οι Πειραιώτες, με τον 26χρονο διεθνή από το Μάλι να είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Οι περιπτώσεις Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό τρέχουν για να ολοκληρώσουν και τις επιστροφές τριών πρώην παικτών τους και συγκεκριμένα τους Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Μιλιβόγεβιτς, με τα δεδομένα να έχουν ως εξής…

Ο Κασάμι ήρθε στην Ελλάδα, συμφώνησε, επέστρεψε στην Ελβετία να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και θα υπογράψει ως ελεύθερος.

Ο Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι πάρα πολύ πιθανό, αν όχι σίγουρο, ότι θα υπογράψει κι αυτός.

Όσο για τον Μιλιβόγεβιτς, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη αλλά στον Πειραιά κάνουν την προσπάθειά τους και ελπίζουν σε happy end και σε αυτή την υπόθεση.