Και εγένετο η Jenner Racing! Με το μηχανοκίνητο αθλητισμό να ανθίζει στις ΗΠΑ, η Κέιτλιν Τζένερ αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της ομάδα και να μπει στη W Series, τη γυναικεία Formula 1.

«Έχω πάθος για τους αγώνες αυτοκινήτων και τα αυτοκίνητα όλη μου τη ζωή» είπε η 72χρονη και συνέχισε: «Πιστεύω απόλυτα στον θεμιτό ανταγωνισμό και υποστηρίζω τις γυναίκες στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, από τη βάση ως την ελίτ, η W Series είναι τέλεια το όραμά και σαφώς αναμειγνύει διάφορα σημεία της δικής μου καριέρας. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που εμπνέει νεαρά κορίτσια και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να επιτύχουν σε ρόλους σε μια βιομηχανία που παραδοσιακά κυριαρχείται από άνδρες. Η W Series αλλάζει το πρόσωπο του μηχανοκίνητου αθλητισμού». Άλλωστε, ως Μπρους Τζένερ πέραν του χρυσού μεταλλίου στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 έτρεχε για πολλά χρόνια σε αγώνες.

Υποστήριξε, δε, πως ο στόχος της Jenner Racing Team είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Θα πραγματοποιηθούν οκτώ αγώνες στη W Series και όλοι τα ίδια τριήμερα με τη Formula 1 και φυσικά στις ίδιες πίστες. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει από τη νέα πίστα του Μαϊάμι που μπήκε και στο καλεντάρι της Formula 1 και το πρώτο Grand Prix θα διεξαχθεί 6-8 Μαΐου. Ακολουθούν άλλες επτά κούρσες στη Βαρκελώνη, στο Σίλβερστοουν της Μεγάλης Βρετανίας, στην πίστα Πολ Ρικάρ της Γαλλίας, στην Ουγγαρία, στη Σουζούκα της Ιαπωνίας, στο Όστιν του Τέξας και στο Μεξικό.

Επί του παρόντος η Τζένερ δήλωσε πως βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών που να μοιράζονται το ίδιο όραμα με εκείνη. Υπάρχουν φήμες πως εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας που είχαν οι αγώνες της Formula 1 στο δίκτυο ESPN, που ανήκει στην Disney, ίσως να εμφανιστεί και το logo του νέου σόου των Καρντάσιανς (The Kardashians) που προωθεί τις τελευταίες ημέρες η πολυεθνική. Άλλωστε, πρωταγωνιστούν οι δύο κόρες της Κέιτλιν Τζένερ με την Κρις Τζένερ, Κένταλ και Κάιλι, μαζί φυσικά με τις τρεις Καρντάσιαν, Κιμ, Κλόε και Κόρτνεϊ.