Οι ποδοσφαιριστές φημίζονται για την… αδυναμία τους στα γρήγορα αυτοκίνητα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί εξαίρεση. O 37χρονος Πορτογάλος διατηρεί μία αξιοζήλευτη συλλογή από supercars, τα οποία «αναπαύονται» στο γκαράζ της έπαυλής του, στη Μαδρίτη. Τα αυτοκίνητα αποκαλύφθηκαν από τη σύντροφο του Ρονάλντο, την Χεορχινα Ροντρίγκεζ, μέσω της σειράς του Netflix «Ι am Georgina».

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της 27χρονης Ισπανίδας, η οποία ξενάγησε το τηλεοπτικό συνεργείο στο γκαράζ με τα υπεραυτοκίνητα. Τα σύντομα πλάνα αποκαλύπτουν μία σειρά από supercar, η συνδυαστική αξία των οποίων αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ξεχωρίζει η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων, που ξεπερνάει σε τιμή τα 2 εκατ. ευρώ. Στο γκαράζ φιλοξενούνται επίσης μία Veyron (άνω του 1,5 εκατ. ευρώ), μία McLaren Senna 800 ίππων (τιμή που πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ), μία Ferrari 599 GTO απόδοσης 670 ίππων, αλλά και αρκετά πιο… ταπεινά αυτοκίνητα.

Όπως δύο μοντέλα της Rolls-Royce (Cullinan και Phantom Drophead coupe), μία Mercedes-Benz S65 AMG, μία McLaren MP4-12C, μία Lamborghini Aventador και μία Mercedes-Benz G-Class, δώρο της Τζορτζίνα. Σε άλλο σημείο του γκαράζ βρίσκονται και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητο, μεταξύ των οποίων μία Mercedes-AMG GLE 63. Μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, ο Ρονάλντο απέκτησε μία Bentley Flying Spur.

Μάλιστα ο Ρονάλντο έχει παραγγείλει το πιο ακριβό μοντέλο στην γκάμα της Bugatti, την Centodieci αξίας 8 εκατ. ευρώ. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Τζορτζίνα εμφανίζεται να οδηγεί το προσωπικό της Range Rover.

Πηγή: gazzetta.gr