Απογοητευμένοι ήταν άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή (06/12) ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι. Το 1-2 ήταν ένα μεγάλο «χτύπημα» στις τάξεις της Ένωσης, ωστόσο άπαντες καλούνται να ξεπεράσουν γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα και να προσηλωθούν με περισσότερη πίστη και αυτοπεποίθηση στη συνέχεια.

Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε μετά την αναμέτρηση στους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα. Μιλώντας τους στα αποδυτήρια, τους κάλεσε να μείνουν ενωμένοι, προκειμένου να βγουν από τη δύσκολη κατάσταση που έχουν βρεθεί.

«Συμβαίνουν αυτά, υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να γυρίσουμε την κατάσταση», ανέφερε Καρέρα σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ.

Και πρόσθεσε: «Δεν παίζουμε με ομοιογένεια, δεν παίζουμε ως ομάδα. Δεν έχουμε πνεύμα νικητή. Πρέπει να αλλάξει αυτό για να βελτιωθεί η εικόνα μας».