Το ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και τη Γαλατασαράι στην έδρα της πρώτης, βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με 2-1, αλλά τη φιλοξενούμενη να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της χώρας. Οι παίκτες της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, παρά την ήττα που υπέστησαν, έστησαν το δικό του πάρτι μέσα στην έδρα των αιώνιων αντιπάλων τους, φροντίζοντας να τους ετοιμάσουν και μια έκπληξη, η οποία δύσκολα… χωνεύεται.

Όπως αποκάλυψε ο Άλμπερτ Ριέρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όλοι οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών υπέγραψαν στον τοίχο των αποδυτηρίων του γηπέδου της Φενερμπαχτσέ, θέλοντας να υπενθυμίσουν στους αντιπάλους τους ποιοι είναι οι πρωταθλητές Τουρκίας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανήρτησε σχετική φωτογραφία, όπου διακρίνεται η νέα… διακόσμηση των αποδυτηρίων.

Στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, ο Ριέρα έγραφε: «Πρωταθλητές Τουρκίας… ΞΑΝΑ! Δεν θέλαμε να μας ξεχάσει η Φενερμπαχτσέ και για αυτό υπογράψαμε στα αποδυτήριά τους».

Δεν γνωρίζουμε πώς αντέδρασαν οι άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ όταν αντίκρισαν τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, ωστόσο υπάρχει η… υποψία πως δεν τους άρεσε η έκπληξη που τους ετοίμασαν οι παίκτες της Γαλατασαράι.

Πηγή: sport-fm.gr