Ακόμη ένα έργο με ίδιο σενάριο παρακολούθησαν όσοι είδαν το παιχνίδι της Εθνικός πόλο των Ανδρών, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την Αυστραλία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Στο παιχνίδι για την είσοδο στους «4» με αντίπαλο την Ιταλία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε για 9 λεπτά χωρίς γκολ και έχασε με 7-6, κάτι που επανέλαβε και την Πέμπτη (25/07), όπου ηττήθηκε με 9-8 από τα «καγκουρό», μένοντας για δέκα λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα, ξανά στο τέλος του ματς.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σκόραραν για τελευταία φορά με τον Φουντούλη στο 2.16 του τρίτου οκταλέπτου και μετά… τέλος. Έτσι, η ήττα ήρθε φυσιολογικά, παρόλο που και οι Αυστραλοί βρήκαν μόλις ένα γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο και έτσι η Ελλάδα θα αγωνιστεί πλέον για την 7η θέση με αντίπαλο τη Γερμανία.

Για τη «γαλανόλευκη» πλευρά δεν αγωνίστηκε ο Βλαχόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-3, 1-0.

Αυστραλία (Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Φορντ Τ., Κέις 3, Πάουερ, Έντουαρντς Λ., Ροουτς , Γιάνγκερ 2 , Φορντ Α.1, Πουτ, Χάουντεν , Έντουαρντς Μ. 1 , Χρύσανθος.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Γαλανίδης.